Events og firmaarrangement

Enten du planlegger en blåtur, produktlansering, konferanse eller sommerfest, sørger vi for at det blir minneverdig. Vi hjelper både store og små virksomheter, med store og små arrangement. Målet er å inkludere alle deltakerne, og å gi alle en god opplevelse – ikke minst deg som står bak.

Vi skreddersyr events og alle slags firmaarrangement i hele Norge.

Lokaler, registrering, lyd, bilde, servering og konferansier – i tillegg til faglig innhold, ligger det mye logistikk, praktiske detaljer og planlegging bak en vel gjennomført konferanse. Vi har gjort det før, og vi vet hva som må på plass (og i hvilken rekkefølge).

Å arrangere firmajulebord tar både tid og krefter. Kanskje ikke det du har mest av i adventstiden? Enten du ønsker en rolig middag eller fullt kjør med aktiviteter fra morgen til kveld, får du hjelp til å planlegge julebordet du vil ha.

Har dere noe å feire? Eller er sommeren god nok grunn? Samme hva anledningen er, hva målet med firmafesten er, og hvilket budsjettnivå dere vil legge dere på, kan vi hjelpe dere å arrangere en firmafest dere sent vil glemme.

Vil dere ut av kontoret for å styrke fellesskapet? Vi har mer enn et par ideer til hva dere kan finne på. Uansett gjeng, bakgrunn, alder og fysisk form, tilpasser vi et opplegg som bidrar til målet – at dere blir et bedre team.

Produktlansering, nyåpning eller kundekveld? Et kundearrangement kan være så mangt. Vi setter ikke bare sammen noe, men skreddersyr arrangementet etter dine mål og ønsker.

100 år i drift eller 5 år som Norges ledende? Når bedriften feirer jubileum, er historien en viktig ingrediens. Den tar vi alltid med oss når vi lager et opplegg og et jubileum dere kan være stolte av – på samme måte som dere er stolte av bedriften.