Om Myrkdalen hotell

Myrkdalen Hotel er inspirert av naturen rundt. Går du inn vil du oppleva ei behageleg og frisk atmosfære. Sjå ut det eine vindauge og du ser rett i eit skianlegg. Sjå ut det andre, og du ser flotte turområde både sommar – og vinterstid.

Hotellet har 112 rom med til saman 375 senger. Alle romma held internasjonal standard – med fine fargetonar og lekre detaljar. Me har gode konferansefasilitetar, to leikerom, to barar og tre restaurantar. Maten smakar som landskapet, vilt og reint – med innslag av friske overraskingar!

Kurs og konferansefasiliteter

Den største salen vår er 180 kvm og rommar 190 personar i kino-oppsett og 120 personar i klasserom-oppsett. Salen kan verta delt inn i to mindre einingar som tek 60 / 90 personar i kino-oppsett eller 44/ 76 i klasserom-oppsett.

Me har tre ulike møterom til disposisjon. På desse varierer oppsettet frå styrebord, u-bord, klasserom eller kino-oppsett og høver for små eller mellomstore grupper opp til ca 25 personar. Her er me fleksible og ordnar ei løysing som høver for ditt møte eller kurs. Om du ynskjer eit anna alternativ lagar me gjerne i stand ein av våre suiter som arena for møter for deg.

Både salar og møterom har takmonterte prosjektørar og integrerte løysingar for lyd og lys. I tillegg har dei teleslynge, og videokonferanseutstyr. Det er trådlaust nettverk på heile hotellet.

Om de treng noko anna utstyr er det berre å kontakte oss så får me det på plass.

Kontakt oss for tilbud

Virker interessant? da kan du sende oss en medling her og vi vil svare deg så snart som mulig

Type arrangement:     Konferanse / Seminar     Julebord     Firmafest     Teambuilding     Annet   

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 112
Antall senger: 375
Konferanselokaler: 3
Avstand fra Bergen sentrum: 131 km
Avstand fra Flesland: 130 km
Møterom og konferansesaler:
Romnavn 1: Kinosal / teater 190 personer
Romnavn 2: Møterom 25 personer
Romnavn 1: Møterom 25 personer
Romnavn 1: Styrerom 15 personer

Kart

Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.