Om Oseana - kunst og kultursenter

Oseana er meget godt egnet til møter, kurs og konferanser der man ønsker høy kvalitet i vakre omgivelser. Oseana ligger midt mellom Bergen og Flesland, og har lett tilkomst med både bil, buss og båt.

Hos oss kan du arrangere seminar og konferanser i plenumsrom, i tillegg til å nytte våre mindre lokaler til seminarrom eller gruppearbeid. Vår restaurantør sørger for bespisning gjennom hele dagen, og vi hjelper deg gjerne med å finne aktiviteter som gir dine kursdeltakere et kulturelt avbrekk.

Dagen kan avsluttes med middag i vår restaurant, eller et besøk på ett av våre mange kulturarrangementer.

Det kan også legges inn ulike sosiale eller fysiske aktiviteter både innendørs og utendørs – perfekt for teambuilding, sommerfester eller kick off- events!

Vi har også lokaler som kan dekkes til bankett.

Kontakt oss for tilbud

Virker interessant? da kan du sende oss en medling her og vi vil svare deg så snart som mulig

Type arrangement:     Konferanse / Seminar     Julebord     Firmafest     Teambuilding     Annet   

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 0
Antall senger: 0
Konferanselokaler: 4
Avstand fra Bergen sentrum: 29,4 km
Avstand fra Flesland: 26,2 km
Møterom og konferansesaler:
Oseanasalen: Amfi 490 sitteplasser
Vargasalen: Møterom / klasserom 130 personer / 80personer
Kobbavågen: Møterom 20 personer
Ervikane: møterom 20 personer

Kart

Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.