Om Villa skjoldnes

Villa Skjoldnes er et glimrende sted for bryllup, konfirmasjon, jubileum og andre store dager. Villaen passer også utmerket for kurs og konferanser på dagtid. Mange bedrifter setter stor pris på å være alene, skjermet fra travle omgivelser.

Villa Skjoldnes ligger i et fredfylt og landlig miljø kun 15 minutter fra både Bergen sentrum og Bergen Airport Flesland. Huset har nylig fått en oppgradering, men har likevel beholdt sin ærverdige 1920-tallsstil.

Kontakt oss for tilbud

Virker interessant? da kan du sende oss en medling her og vi vil svare deg så snart som mulig

Type arrangement:     Konferanse / Seminar     Julebord     Firmafest     Teambuilding     Annet   

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 0
Antall senger: 0
Konferanselokaler:
Avstand fra Bergen sentrum: 10,1 km
Avstand fra Flesland: 8,9 km
Møterom og konferansesaler:
Romnavn 1: Romtype XX personer
Romnavn 2: Romtype XX personer
Romnavn 1: Romtype XX personer
Romnavn 1: Romtype XX personer

Kart

Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.