Om Sandic Hotel Ørnen

Scandic Ørnen har en attraktiv plassering nære Bystasjonen i Bergen sentrum. Hotellet er det største konferansehotellet i Bergen, liggende i byens kulturakse med kort avstand til Grieghallen, Bergen Kunstmuseum og Bergens nye svømmeanlegg.

Kurs og konferansefasiliteter
De totalt 16 møterommene er utstyrt med det siste innen belysning, AV-utstyr og ventilasjon. I hotellets 13. etasje finner du hotellets mest eksklusive møterom, med en utrolig utsikt over byen, Fløien og Ulriken.

Hotellet er lett tilgjengelig med tog samt bybanen. Det er enkelt å komme fra sentrum av byen til Flesland med flybussen.

Kontakt oss for tilbud

Virker interessant? da kan du sende oss en medling her og vi vil svare deg så snart som mulig

Type arrangement:     Konferanse / Seminar     Julebord     Firmafest     Teambuilding     Annet   

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 368
Antall senger:
Konferanselokaler: 16
Avstand fra Bergen sentrum: 600 m
Avstand fra Flesland: 16,5 km
Møterom og konferansesaler:
Romnavn 1: Romtype XX personer
Romnavn 2: Romtype XX personer
Romnavn 1: Romtype XX personer
Romnavn 1: Romtype XX personer

Kart

Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.