Om Fjordslottet

Fjordslottet Hotell har over 160 års historie, og ble bygget i 1851. På den tiden sto industrien i Hordaland veldig sterkt i området rundt Dale, men det lå vanskelig til. En bergensk kjøpmann ved navn Carl Joachim Hambro så det som en stor mulighet å få lagt industrien nærmere Bergen og dermed få et stort fortrinn i forhold til industrien som lå lengre unna, og så Fotlandsvåg som et flott sted å starte opp.

Kurs og konferansefasiliteter
Våre konferanselokaler er en kombinasjon av intime, hyggelige stuer og topp moderne konferanserom. Fasilitetene er de aller beste, og tilrettelagt etter nettopp dine og din bedrifts behov.

De er alle luftige og godt med lys, men vi har også lysdempere.

Møterommene har projektor, flippover, penn og papir til alle, tusjer, maskeringstape og gratis trådløst internett (WiFi). Vi har også tilgjengelig på forespørsel overhead, flere flippovere og whiteboard.

Kontakt oss for tilbud

Virker interessant? da kan du sende oss en medling her og vi vil svare deg så snart som mulig

Type arrangement:     Konferanse / Seminar     Julebord     Firmafest     Teambuilding     Annet   

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 40
Antall senger:
Konferanselokaler: 5
Avstand fra Bergen sentrum: 57,5 km
Avstand fra Flesland: 58,6 km
Møterom og konferansesaler:
Hambro & Holms: Kino / klasserom 120 personer
Hambro: Kino / klasserom 70 personer
Holms: Kino / klasserom 60 personer
Blå stuen: Kino / klasserom 22 personer
Slottskjelleren: Kino / klasserom 50 personer

Kart

Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.