Om Miljøhotellet Seletun

Miljøhotellet Seletun er kanskje Europas mest miljøvennlige aktivitetssenter og selskapslokale, driftet av Norges Miljøvernforbund.

I Engvikveien ved Kalandseid finner man Seletun, langt vekk fra bystress og forstyrrende elementer men likevel bare 25 minutter fra flyplassen og Bergen sentrum. Her tilbys fantastiske opplevelser i stemmningsrike omgivelser midt i Osvassdraget, dypt inn i den skjønne vestlands naturen.

Kurs og konferansefasiliteter
Det å ta med bedriftens ansatte, en gruppe, eller samle nøkkelpersoner fra ulike landsdeler på ett vakkert sted for seg selv, gir en annen mulighet for relasjonsbygging enn man får på et større hotell i en by med en masse natteliv.

Leier man Seletun, blir man prioritert her, alene, døgnet rundt, uten konkurranse fra andre bedrifter. Det å ta inn på et slikt sted, gir en unik mulighet for å sveise sammen kolleger og arbeidskamerater til et godt team.

Kontakt oss for tilbud

Virker interessant? da kan du sende oss en medling her og vi vil svare deg så snart som mulig

Type arrangement:     Konferanse / Seminar     Julebord     Firmafest     Teambuilding     Annet   

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 21
Antall senger: 37
Konferanselokaler:
Avstand fra Bergen sentrum: 20,9 km
Avstand fra Flesland: 20,2 km
Møterom og konferansesaler:
Romnavn 1: Romtype XX personer
Romnavn 2: Romtype XX personer
Romnavn 1: Romtype XX personer
Romnavn 1: Romtype XX personer

Kart

Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.