Om Panorama Hotell & Resort

Så nær byen...men likevel så langt borte fra dens støy og stress. Her er det lett å holde gruppen samlet. Hotellet er velegnet for interne seminarer og ledersamlinger, og vi opplever at store bedrifter velger å legge viktige konferanser hos oss, gang på gang.

Velutstyrte møterom

Sviktende teknikk er enhver forelesers mareritt. Det vet vi, og derfor er support og personlig service sammen med gode tekniske løsninger noe vi prioriterer høyt. Dette gir en god konferanseopplevelse for tilhørerne, og foredragsholder kan konsentrere seg om å formidle sitt budskap.

Våre møterom er utstyrt for å tilfredsstille den mest kresne konferansegjest. Stormsalen er vårt største lokale og er godt egnet for arrangementer fra 30 og opptil 200 personer. Foruten andre møterom som passer for mindre grupper, har vi 4 "huler" som ofte benyttes til gruppearbeid, og innbyr til gode og interessante dialoger.

Kontakt oss for tilbud

Virker interessant? da kan du sende oss en medling her og vi vil svare deg så snart som mulig

Type arrangement:     Konferanse / Seminar     Julebord     Firmafest     Teambuilding     Annet   

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 57
Antall senger: 146
Konferanselokaler: 6
Avstand fra Bergen sentrum: 36 km
Avstand fra Flesland: 45 km
Møterom og konferansesaler:
Storsal: Saler 200 personer
Møterom: type rom XX personer
Møterom2: type rom XX personer
Møterom3: type rom XX personer

Kart

Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.