Om Augustin Hotel

Med utsikt til den berømte Bryggen i Bergen, tar Augustin Hotel deg til hjertet av byen. Du får Bryggen, Fløibanen og Bergensk stemning rett i hendene når du velger å bo på Augustin. Enten du kommer til Bergen for sightseeing eller shopping, vil du oppleve at hotellet har en topp beliggenhet.

Augustin er et godt alternativ for små og mellomstore kurs og møter for opp til 60 personer i klasserom (100 i kino). Her forsvinner ikke gruppen din blant store kongresser - du får tvert i mot full oppmerksomhet i hyggelige og atmosfærerike omgivelser.

Kontakt oss for tilbud

Virker interessant? da kan du sende oss en medling her og vi vil svare deg så snart som mulig

Type arrangement:     Konferanse / Seminar     Julebord     Firmafest     Teambuilding     Annet   

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 130
Antall senger: 248
Konferanselokaler: 3
Avstand fra Bergen sentrum: 750 m
Avstand fra Flesland: 15,7 km
Møterom og konferansesaler:
Skrivergaarden: Kino / klasserom 100 personer
Risan: Styrerom 12 personer
Rødder: Kino / klasserom 30 personer

Kart

Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.