Om Fleischer's hotell

Fleischers Hotel er et moderne hotell i Voss. Men det er rik på tradisjoner. Bygget i 1889 i datidens populære sveitserstil, og ble raskt populær blant velstående gjøre turister rundt begynnelsen av det 19. århundre. I dag har Fleischers Hotel 110 rom med totalt 210 senger. Hotellet har en bar med alle rettigheter og restaurant, hvor du kan prøve det lokale kjøkkenet. Fleischers Hotel har konferansefasiliteter som kan romme opptil 240 delegater. Spesielle tilbud og en rekke ulike alternativer er tilgjengelige for familier og grupper i både sommer og vinter.

Kurs og konferansefasiliteter
Våre konferansefasiliteter har kapasitet på inntil 240 personer og inneholder alt du trenger, som for eksempel prosjektør, trådløst nettverk og flipover. Vi tilbyr kurspensjon med alt inkludert og mulighet for både dag- og kveldsmøter.

Kontakt oss for tilbud

Virker interessant? da kan du sende oss en medling her og vi vil svare deg så snart som mulig

Type arrangement:     Konferanse / Seminar     Julebord     Firmafest     Teambuilding     Annet   

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 110
Antall senger: 210
Konferanselokaler: 10
Avstand fra Bergen sentrum: 100 km
Avstand fra Flesland: 99,1

Kino / klasserom

Møterom og konferansesaler:
Sivle1 /2 / Osa: Kino / klasserom
150 personer
Kisseldur: Kino / klasserom 20 personer
Sivle 1: Kino / klasserom 20 personer
Sivle 2: Kino / klasserom 30 personer
Osa: Kino / klasserom 70 personer
Lønahorgi / Kvitanosi: Kino / klasserom 60 personer
Lønahorgi: Kino / klasserom 20 personer
Kvitanosi: Kino / klasserom 20 personer
Volafjellet / Tvinnestølen: Kino / klasserom 40 personer
Bergslien / Tarald/ TS Kino / klasserom 180 personer
Bergslien Kino / klasserom 50 personer
Tarald Kino / klasserom 56 personer

Kart

Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.