Om Solstrand Hotel & Bad

Solstrand ligger vakker til ved Bjørnefjorden med praktfull utsikt mot mektige fjell og åpnet fjordlandskap, kun 30 km fra Bergen og Bergen Lufthavn. Hotellet er et ypperlig utgangspunkt for turer til Bergen og fjordene, og hotellets 124 mål hage inviterer til Gylne Øyeblikk i vakker Vestlands natur.

Solstrand ble bygget i 1896 i sveitserstil av Norges første statsminister, Christian Michelsen, til rekreasjon for de bergenske kjøpmænd. Siden 1929 har familien Schau-Larsen drevet stedet med sterkt engasjement og omsorg for gjesten. I dag er hotellet medlem av både Olavsrosa, De Historiske Hotell & Spisesteder og Smak av Kysten.

Solstrand er et røykfritt hotell.

Kurs og konferansefasiliteter
Hotellets møtefasiliteter er skreddersydd for ledelses- og styremøter, seminarer og større nasjonale og internasjonale arrangement med kapasitet for inntil 200 deltakere. Totalt har vi 6 plenums saler og 20 velutstyrte grupperom, fordelt over tre separate konferansesentre. De fleste av våre møterom har mye dagslys og utsikt mot fjorden. Vi kan tilby egne selskapslokaler og stuer til måltider i tillegg til restauranten. Solstrand har et profesjonelt team hvor skreddersøm er i fokus og med omsorg og nærhet til gjesten.

Kontakt oss for tilbud

Virker interessant? da kan du sende oss en medling her og vi vil svare deg så snart som mulig

Type arrangement:     Konferanse / Seminar     Julebord     Firmafest     Teambuilding     Annet   

Fasiliteter

Rom & Avstander:
Antall rom: 135
Antall senger:
Konferanselokaler: 26
Avstand fra Bergen sentrum: 30,4 km
Avstand fra Flesland: 27,5 km
Møterom og konferansesaler:
Romnavn 1: Romtype XX personer
Romnavn 2: Romtype XX personer
Romnavn 1: Romtype XX personer
Romnavn 1: Romtype XX personer

Kart

Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.