Din bedrift - vår jobb

Selv om konseptet Konferansepakken er ferskt, er menneskene bak alt annet.
Vi har nemlig gjennomført vellykkede arrangementer i en årrekke, og kan skreddersy events
og alle slags firmaarrangement i hele Norge.

Vårt mål

Å planlegge et arrangement uten å bli kjent med de som skal delta, er utenkelig.

I alle fall for oss. Vår erfaring er at magien ligger i å utnytte kunnskap om bedriften, historien og medarbeiderne. Her vil du møte kreative, nytenkende og løsningsorienterte mennesker som tar seg tid. Tid til å forstå hvilket behov dere har og hva dere ønsker å få ut av arrangementet. Et mål er at alle som deltar skal føle seg vel og inkludert. Det gjelder også deg underveis i prosessen. For oss er tett oppfølging hele veien, også i etterkant, en selvfølge.

Med kompetente mennesker og grundig forarbeid skreddersyr vi opplegg og opplevelser som blir husket. Når alt kommer til alt, er det det folk vil ha.

Vår visjon

Et firmaarrangement kan være så mye mer enn et festlig lag.

Det er også en gyllen anledning til å bygge kultur, dele visjoner og forsterke verdier. Du kan gi de ansatte mer enn et minne om en herlig dag. Kombinasjonen av et gjennomtenkt opplegg og en god dose hygge og moro, er etter vår oppfatning den ultimate oppskriften.

Det er slik vi tenker når vi planlegger hvordan ditt firmaarrangement skal bli et av de bedre. Og det er også grunnen til at du vil velge oss.


Våre tjenester

Booking og tilrettelegging

De fleste undervurderer tiden det tar å planlegge et vellykket arrangement. Det gjør ikke vi. Tvert om – vi setter tidlig i sving for at alt skal være tilrettelagt slik at den store dagen går på skinner.

Musikk og underholdning

Sinatra-inspirert storband? En hipp DJ med ferske hits? Eller hva med en tryllekunstner eller andre showmen? Uansett preferanser, vi finner underholdning som matcher.

Catering og selskapsmat

Klassisk tapas, 7-retters selskapsmeny, pølsebod eller popkornmaskin – det du vil ha, skaffer vi. Og vet du ikke, gir vi gjerne anbefalinger vi tror vil falle i smak.

Skreddersydde opplegg

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Konferansier

Skal du arrangere konferanse eller lignende, og trenger en person til å lede showet? Spør du oss, så hjelper vi deg med å finne den rette personen for konferansierrollen.

Foredragsholder

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon eller faglig påfyll? Da kan vi hjelpe deg med å finne denne rette foredragsholderen.